CUOSIn kesäale - 20% - 50%

Design

CUOSI:n vaatteet, asusteet ja kodintekstiilit ovat Suomessa suunniteltuja. Käytämme pääsääntöisesti sekä vaate- että kodintekstiilimallistoissa laadukkaita, kestäviä ja helppohoitoisia luonnonmateriaaleja. Materiaalit ovat joko ekologisesti tuotettuja, tai niissä ei ole haitallisten kemikaalien jäämiä. Vaatteiden suunnittelussa kiinnitämme huomiota hyvään istuvuuteen, mallien ajattomuuteen ja käytännöllisyyteen. Meille on tärkeää, että vaatteet ja materiaalit tuntuvat mukavilta päällä. CUOSI haluaa tarjota nimenomaan hyvän olon vaatteita ja tekstiilituotteita; juuri niitä, joista syntyy joka tilanteeseen sopivia luottovaatteita, tai lempilakanoita, joita et missään nimessä halua piilottaa ankean päiväpeiton alle. 

Meitä inspiroivia aiheita ovat luonto ja kuvataiteet eri muodoissaan, ja haluamme tuoda sitä esiin mm. CUOSI:lle ominaisissa painokuoseissa, jotka ovat meidän suunnittelemia. Pellavalle painettu sininen maalauksellinen painokuosi Vesiväri ja musta-valkoinen graafinen kuosi Rinkula ovat saatavilla sekä lakana- että vaatemalleihin. Lisäksi merinovillojen painokuosit Brush ja Shibori ovat CUOSI:n omaa designia.

Pyrimme suunnittelemaan vaatemallit niin, että ne olisivat mitoitukseltaan mukavan väljiä ja soveltuisivat mahdollisimman monelle aikuisen naisen vartalotyypille. Olemme tuotekuviin lisänneet mittataulukkokuvan, josta näet tuotteen mitat ja voit verrata niitä omiin mittoihisi. Se helpottaa ostotilanteessa oikean koon valinnassa.